Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik veya dairesel bir saklama ortamında mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğu kez sınırlı dış alana ehil veya bediiyat tasaların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir de ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz muhtevain her gün uran servis, bakım ve tamir alışverişlemleri kanatımızca bünyelabilmektedir. Yararlanma maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Bu tertibat çoklukla evgin bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp mazi çekilebilmesini katkısızlar.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı kadeh hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın Yangın Merdiveni Kapısı dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı karınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Olası yangın veya rastgele bir korku durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page