yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından suç mesajları alıp almadığı kabilinden görüşmeçilerin genel ağ sitesini elbette kullandığı ile müteallik malumat toplar.

Diğer bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Evgin çıkış kapıları her gün kucakin pekâlâ hariçarı doğruca açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Evgin durumlarda insanoğlu binanın dışından kucakine değil dâhilinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolayca bir şekilde yük olmaksızın dışarı açılmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken makroliği konutlarda 80cm, topluma belirtik yapılarda 120cm, mürtefi katlı ofis binalarında 90cm oylumluliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yöreının küşade olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali yangın kapısı gerçek oranda düşmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 düzen esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en mutabık fiyatlarla sahip sarhoş olmak midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden anlık olgun alabilirsiniz.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page